Snelle houtreparatie onder 15ºC

Artikel delen

Vanaf 31 oktober is er een nieuw product terug te vinden in het schilderassortiment. Repair Care introduceert Dry Flex Cool. Een houtreparatiepasta die snel uithard bij temperaturen onder de 15ºC. Tot en met 23 december is het product tegen een kennismakingstarief verkrijgbaar.
 

Het product is ontwikkeld om ook bij koudere temperaturen (0 – 15ºC) een snel uithardende reparatiepasta te hebben. Zo is het product bij 10ºC al binnen 15 uur uitgehard. Door het gebruik van biobased grondstoffen is het product ook duurzamer en beter voor het milieu. Net als alle andere Dry Flex soorten is ook Dry Flex Cool goed te doseren, mengen en modelleren. Het kan gebruikt worden voor alle type reparaties met een laagdikte van 5 – 40mm.

Dry Flex Cool heeft een verkoopadviesprijs van € 44,67 (excl. BTW) per set van 300 ml. Tijdens de introductieperiode (t/m 23 december 2016) is er een speciaal kennismakingstarief: gedurende die periode kunnen klanten 4 sets Dry Flex Cool halen en hoeven ze er slechts 3 te betalen.

Over Repair Care

Repair Care introduceerde in 1989 een totaalconcept voor duurzaam onderhoud van voornamelijk houten kozijnen. Behouden in plaats van vervangen was én is nog steeds de visie. De organisatie levert een compleet pakket van kennis, werkwijzen, producten en toebehoren voor duurzame reparatieoplossingen bij houtproblemen. Het hoofdkantoor van Repair Care International is gevestigd in Waalwijk. Daarnaast heeft ze nog vestigingen in Engeland en Duitsland en agentschappen in Spanje, Nieuw-Zeeland en Japan.

Repair Care International B.V.
www.repair-care.com