Warmtebeeldcamera voor de smartphone

Artikel delen

De FLIR ONE is een warmtebeeldcamera voor de smartphone die onzichtbare warmte-energie detecteert, waardoor gebruikers subtiele veranderingen in temperatuur kunnen ‘zien’ en meten. De camera is verkrijgbaar in een Android- en iOS-uitvoering.
 

Het product is gebaseerd op Lepton, de kleinste warmtebeeldcameramodule van FLIR, en biedt waardevolle mogelijkheden zoals het detecteren van energielekken thuis, het vinden van een ontsnapt huisdier in het donker of zicht in volledige duisternis. Tevens voorzien van een CMOS-camera, waardoor er gebruik gemaakt kan worden van de gepatenteerde MSX-technologie.

Naast gebruik op smartphones is de kleie warmtebeeldcamera ook te gebruiken in combinatie met Android- en Ios tablets die zijn voorzien van een USB aansluiting of Lightning-connector. De FLIR ONE beschikt over een warmtebeeldresolutie van 160 x 120 en detecteert zeer minieme temperatuurverschillen van slechts 0,1 °C De camera beschikt over 9 verschillende kleurpaletten en een automatiche sluiter waardoor resetten van de warmtesesnor niet meer nodig is.
 

Een FLIR ONE voor iPhone winnen?

Kans maken op een FLIR ONE voor iOS? Like dan de BouwTotaal Facebook pagina en beantwoord onderstaande prijsvraag. De winnaar wordt vrijdag 2 december bekend gemaakt.