Nieuwe matkleuren voor de badkamer

Artikel delen

40% van de consumenten kiest een douchebak in een bijpassende kleur. Daarom heeft BETTE haar assortiment glanskleuren uitgebreid met 22 matte kleuren. Matte kleurnuances in wit, antraciet en diverse grijs-, beige-, taupe- en bruintonen.
 

De nieuwe kleuren zijn leverbaar bij de douchebakseries BETTEFLOOR, BETTEFLOOR SIDE en de vlakke douchebakken. Sinds september dit jaar zijn ook alle wastafels in de nieuwe matkleuren te leveren. Bij de douchebakken zijn de nieuwe matkleuren ook te combineren met het onzichtbare antislip.

“Kleuren spelen in de bad architectuur een beduidende rol, omdat het een effect op onze gemoedrust heeft”, zegt Sven Rensinghoff, marketing manager van het bedrijf. “Zo hebben warme kleuren een stimulerende, activerende werking op ons zenuwstelsel en koele kleuren een harmoniseerde, ontspannende werking. Met de nieuwe matte kleuren kan de badkamerontwerper onderscheidende stemmingen creëren, in harmonie met de vloer of wanden, of met een opvallend accent. Daarbij zijn ook de details niet vergeten. Zelfs de deksel van de afvoer kan in kleur worden geleverd.”
De matkleuren van de douchebakken zijn optioneel leverbaar met de onzichtbare antislipafwerking en dus geschikt voor veilige senioren douches en inloopdouches. De antislipafwerking is op het gehele oppervlakte aangebracht, waardoor uitglijden tot een minimum wordt beperkt. De douchebakken met antislip voldoen aan de antislipwaarden R10 volgens DIN 51130, DIN 51097 (evaluatiegroep B) en DIN 18040 (barrièrevrij).

Bette
www.bette.nl