2 Online veilingen materieel “Hendriks Bouw en Ontwikkeling”

Artikel delen

Van 4 tot en met 9 januari 2017 organiseert BVA Auctions twee online veilingen in opdracht van Hendriks Bouw en Ontwikkeling wegens het opheffen van de eigen materieeldienst. Bekijk het aanbod en breng vanaf 4 januari online uw biedingen uit.
 

 

Materieel

Het aanbod (verdeeld over 2 veilingen) bestaat uit o.a.: Genie Hoogwerker / verreiker, grote hoeveelheid steigermaterialen, bouwplaats inrichting, bouwhekken, zwerfstroomkasten, bouwliften, kantoorunits,  containers, steigerhout, hijsmaterialen, elektrakabels, gereedschap, magazijninrichting, etc.

Het bieden start op woensdag 4 januari 2017 vanaf 13:00 uur en sluit op maandag 9 januari 2017. Voor meer informatie klik hier voor  veiling 1  en hier voor  veiling 2 !  

Over BVA Auctions B.V.

BVA Auctions is, als onderdeel van de Auctio Group, Europees marktleider in online veilingen. BVA Auctions veilt mede in opdracht van derden roerende en onroerende zaken. De website heeft maandelijks meer dan 5 miljoen bezoekers en meer dan 1.200.000 geregistreerde bieders. Dankzij het ruime en voortdurend wisselende aanbod is er bij BVA Auctions altijd wat te bieden.

BVA Auctions
www.bva-auctions.com