Nieuw jaar, nieuwe accumachines

Artikel delen

Keyang start het jaar met twee compacte machines. Volledig nieuw in het programma is de DD1802LP2C 18 volt boor-schroefmachine die standaard geleverd wordt met twee 2,0 Ah accu’s. Deze machine vervangt de 14,4V schroefmachine; niet alleen is de 18V maar liefst 600 gram lichter, het formaat komt dichter in de buurt van de compacte 10,8V lijn. De 18 volt Keyang accu’s zijn uiteraard uitwisselbaar met de volledige 18V lijn.
 

De tweede machine, de DID1202 slagschroevendraaier, is terug van weggeweest. Nu steeds meer professionals hun weg weten te vinden naar slaggereedschap is er veel vraag naar een handzame variant. Met een fikse 100 Nm koppel presenteert de machine van nog geen kilogram zich als de ideale machine voor snelle of lichte werkzaamheden. Hij wordt geleverd met twee 1,5 Ah accu’s.
Beide machines worden gepresenteerd op de BouwBeurs, in de stand van importeur KEM Europe (12.B101)

Keyang
http://www.keyangpowertools.nl/