Nieuwe ligbadserie van geëmailleerd titaniumstaal

Artikel delen

Speciaal voor de Nederlandse markt introduceert Bette een nieuwe en prijsgunstige ligbadserie: de Bette Purista.  Met deze serie kan de producent het marktsegment opvullen tussen de projectbaden en het luxe assortiment.
 

De nieuwe serie heeft een mooie strakke vormgeving met een robuuste en toch elegante rand van 3 cm. De vloeiende vormen zorgen voor een optimaal ligcomfort. Alle ligbaden zijn van duurzaam geëmailleerd titaniumstaal. In vergelijking met kunststof heeft dat vele voordelen: het is sowieso heel hygiënisch, bestand tegen chemicaliën, kras- en slagvast en perfect warmtegeleidend.

De nieuwe ligbadserie bestaat uit twee modellen voor 1-persoon met afmetingen van 170 x 75 x 45 cm en 180 x 80 x 45 cm. Bij deze ligbaden is er aan één zijde een ligzijde. Het ligbad van 190 x 90 x 45 cm is ideaal als duobad want dit model heeft twee schuine ligzijden. Bij alle modellen zijn de afvoer en overloop in het midden gesitueerd.

Passend bij de ligbaden levert Bette wastafels in dezelfde vormentaal, ook van robuust geëmailleerd titaniumstaal. Er zij drie modellen: een opzetwastafel, een wastafel voor inbouw/onderbouw en een wandwastafel. Elk model wordt geleverd in de breedten van 60, 80 of 100 cm.

Bette
www.bette.nl