Online veiling “Activa Materieeldienst Hegeman Bouw”

Artikel delen

Online veiling "Activa Materieeldienst Hegeman Bouw"  
Van 6 tot en met 11 januari 2017 organiseert BVA Auctions een online veiling van het bouwmaterieel  van Hegeman Bouw wegens het afstoten / outsourcen van de materieeldienst.

 

 

Materieel

Het aanbod bestaat uit o.a.: Layer steigermateriaal, grote hoeveelheid bouwhekken, bouwheksloffen, steigerplanken, Terberg terminal trekker, Van Hool 3-assige oplegger, heftrucks, aanhangwagens, dompelpompen, elektrische en benzinemotor beton afreibalken, betontrilnaalden, bouwdrogers en heaters, zwerfstroom units, bouwverlichting, bouwlasers en theodolieten, gereedschap, etc.

Aanbod bekijken

Bezichtigen van het aanbod is mogelijk op vrijdag 6 januari 2017 van 9:00 uur tot 16:00 uur aan de Smalendijk 5, 7466 PM Zuna.
Het bieden start op vrijdag 6 januari 2017 vanaf 17:00 uur en sluit op woensdag 11 januari 2017.   Voor meer informatie ga naar de veiling!  

Over BVA Auctions B.V.

BVA Auctions is, als onderdeel van de Auctio Group, Europees marktleider in online veilingen. BVA Auctions veilt mede in opdracht van derden roerende en onroerende zaken. De website heeft maandelijks meer dan 5 miljoen bezoekers en meer dan 1.200.000 geregistreerde bieders. Dankzij het ruime en voortdurend wisselende aanbod is er bij BVA Auctions altijd wat te bieden.

BVA Auctions
www.bva-auctions.com