Speciale afstandhouder voor bekisting

Artikel delen

Hakron, producent en leverancier van producten voor beton- en woningbouw, introduceert op de Bouwbeurs in Utrecht de FunderingsRib. Een speciale afstandhouder voor ESB-poerbekisting en FSB-funderingsbekisting.
 

De FunderingsRib is een KOMO-gecertificeerde afstandhouder voor vuil werk, geschikt voor alle milieuklassen en speciaal ontwikkeld voor funderingsbekistingen. De FunderingsRib voldoet volledig aan de eisen zoals gesteld in de BRL 2817.

FunderingsRib blijft uitstekend op de plaats zitten doordat het specifiek op maat gemaakt is om over het profiel van ESB- poerbekisting en FSB-funderingsbekisting te vallen. Daarnaast is FunderingsRib prima toepasbaar bij alle andere soorten (vuil werk) funderings- en wandbekisting. Als vloer-afstandhouder uitsluitend geschikt bij harde ondergrond. FunderingsRib is ook hét alternatief voor daar waar geen kunststof afstandhouder kan of mag worden toegepast.

FunderingsRib is leverbaar in 4 bevestigings-varianten: zonder bevestiging, met draad, met een enkele klem en tot slot is een variant met een duoklem beschikbaar. Alle typen zijn per direct leverbaar in de dekkingen 30, 35 en 40 mm. Hogere dekking op aanvraag leverbaar.

Hakron Nunspeet B.V.
www.hakron.nl