Werkt u met Ytong van Xella?

Artikel delen

Het Ytong blok is geschikt voor renovatie- en nieuwbouwprojecten in de woning- en utiliteitsbouw. Het laat zich niet-dragend én dragend verwerken in tal van toepassingen, zoals binnenspouw, scheidings- en buitenwand.
 

 

Praktijkvideo’s

Xella wil de markt regelmatig de verschillende toepassingen laten zien door in de praktijk video’s op te nemen. Vindt u het leuk om uw klus te laten filmen? Laat dan van u horen! Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw, aanbouw, renovatieproject etc. Naast promotionele aandacht voor uw bedrijf, ontvangt u van ons een fraaie bouwradio!

Reageren

Bent of gaat u aan de slag met Ytong en vindt u het leuk om uw project terug te zien in een video? Stuur een mailtje naar redactie@bouwtotaal.nl. Geef aan met wat voor klus u bezig bent en de redactie neemt contact met u op.

Bedankt!