Apps voor op de bouwplaats

Artikel delen

Softwareontwikkelaar Admicom introduceert tijdens BouwBeurs 2017 haar nieuwste apps. Hiermee kunnen gegevens ook vanaf de bouwplaats makkelijker bijgehouden en verwerkt worden.
 

Een voorbeeld van een nieuwe app is de Mobiele Werkbon. Deze app maakt onder andere een eind aan het gedoe met papieren bonnen. Met de Mobiele Verlofkaart kan er altijd en overal verlof worden aangevraagd. En gewerkte uren bijhouden of verwerken kan met het Mobiele Urenbriefje. Het invoeren van informatie kan op ieder gewenst moment of plaats met een eigen smartphone of tablet.
Door het gebruik van de apps versnellen en vereenvoudigen bedrijfsprocessen. Het invoeren van data hoeft namelijk niet alleen meer op kantoor, maar kan overal. Daarnaast is informatie direct inzichtelijk waardoor medewerkers op een bouwplaats sneller en beter geïnformeerd zijn. Op de stand van Admicom kunnen Bouwbeurs-bezoekers zelf aan de slag met de nieuwste apps.

Seminar

In het Bouw & ICT-theater geeft Admicom, vanuit haar expertise en ervaring, elke dag van 10:00 tot 10:30 een seminar over de ontwikkeling van bouwplaatsautomatisering.

Admicom Systems BV
www.admicom.nl
Stand: Hal 9, A103