Beerepoot Hilversum treedt toe tot Transferro BV

Artikel delen

Sinds 1 januari 2017 is Beerepoot Hilversum lid van Transferro. De leverancier krijgt naast de standaard voorraad van Transferro (ruim 12.000 artikelen) de beschikking over legio bestelbare A-merk artikelen. Naast de flinke condititieverbetering geeft het Beerepoot de mogelijkheid fors te groeien in de techniek en gereedschappenbranche.

Beerepoot is een leverancier van technische artikelen en gereedschappen voor de industrie, scholen, overheidsinstellingen, weg en waterbouw en bouwgerelateerde bedrijven. ‘De toetreding tot Transferro is voor ons een logische stap. Met het uitgebreide assortiment A-merken, de voorraad en Drop-Shipments bij Transferro, kunnen we onze klanten beter en sneller bedienen’, aldus directeur Bas Beerepoot.

Meer informatie:
www.beerepoottechniek.nl
www.transferro.com