Beleef dé nieuwste machines in Virtual Reality

Artikel delen

Beleef de elektrische gereedschappen van Hitachi in een virtuele wereld! Van 6 t/m 10 februari lanceert Hitachi een Virtual Reality film op de BouwBeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Zo word je door een VR-bril meegenomen in een virtuele wereld waar je dé nieuwe generatie innovatieve machines van Hitachi kunt beleven.

Met de introductie van de koolborstelloze motor heeft Hitachi een doorbraak bewerkstelligd. Dat is niet vreemd want de voordelen zijn vooral praktisch en winstgevend te noemen. Hitachi is de enige in de markt die deze oplossing kan bieden. Zij vertellen er alles over op hun stand op de Bouwbeurs in Utrecht. Tevens demonsteren ze hun TNO gecertificeerde oplossingen voor stofvrij werken.

Hitachi levert stofafzuigsystemen voor nagenoeg elke machine door een verbinding te maken tussen de machine en de stofzuiger. De adapter zuigt zich vast aan stenen en beton oppervlaktes. Tijdens het boren wordt het stof direct uit het boorgat weggezogen. De stofafzuigadapters zijn er in een aantal varianten. Voor boorgaten tot 14 mm, tot 85 mm en tot maximaal 175 mm.

Bezoek Hitachi op standnummer 12C042 en registreer je via de website voor gratis toegangskaarten. 

Hitach Power Tools
www.hitachi-powertools.nl