Klaar voor concentrisch

Artikel delen

De kranten staan er vol mee; ongevallen door koolmonoxidevergiftiging. Niet verwonderlijk dus ook dat vrijwel alle ketelfabrikanten dit jaar zowel concentrische als parallelle uitvoeringen van hun toestellen af-fabriek beschikbaar hebben. Ook steeds meer installateurs geven de voorkeur aan concentrisch.
 

Ubbink was vorig jaar al klaar voor concentrisch en lanceerde het failsafe en foolproof programma UbiFit Concentrisch Push-Fit in combinatie met het VSK Award 2016 onderscheiden beugelprogramma van Ubbink. UbiFit Concentrisch Push-Fit staat voor veilig, eenvoudige installatie, snelle verwerking, fraaie afwerking en aantrekkelijk geprijsd.
 

Veilig installatiegemak

Inkorten, afschuinen en afbramen van de concentrische verlengstukken is eenvoudig, want de kunststof binnenbuis is zeer gemakkelijk uit de kunststof buitenbuis te halen. Ook de montage is simpel, doordat u de lichtgewicht onderdelen kunt koppelen zonder het gebruik van glijmiddel of water. Met het push-fit systeem klikt u de onderdelen snel in elkaar. Het systeem is voorzien van afstandhouders en een geleidingsring aan de bovenzijde, zodat de insteek altijd correct is. Het systeem is gemaakt van hoogwaardig kunststof en daardoor minder gevoelig voor schade en bovendien uitzetting en krimp bestendig. Voor het veilig beugelen van concentrische leidingen en dakdoorvoeren biedt Ubbink muurbeugels en dakbeschotbeugels.
 

Compleet programma

Met UbiFit Concentrisch Push-Fit 60/100 heeft u een compleet systeem dat bestaat uit:

  • Verschillende lengtes verlengmateriaal
  • Bochten 45° en 87°
  • Slimme montagebeugel
  • Rolux 5G PP dakdoorvoer aansluitmaat 60/100
  • Rolux 5H Muurdoorvoer aansluitmaat 60/100
  • Rolux 5H Muurdoorvoer Telescoop
  • Slimme dakbeschotbeugel

Voordelig

Ubbink produceert UbiFit Concentrisch Push-Fit volledig in eigen huis. Het is aanzienlijk goedkoper dan traditionele concentrische klemband-systemen en kost u gemiddeld genomen evenveel als een enkelwandig systeem. Bovendien hoeft u minder te beugelen ten opzichte van een parallelle situatie.
     

Fraaie afwerking

UbiFit Concentrisch Push-Fit biedt ook een fraai afgewerkte installatie, doordat er slechts één leiding tussen de ketel en de dak- of muurdoorvoer loopt.

Productadvies op maat

Voor vragen over UbiFit Concentrisch Push-Fit en het beugelprogramma kunnen de verwerkers terecht bij de Ubbink Productadvieslijn. Onze specialisten adviseren hen graag met directe telefonische ondersteuning of per e-mail via productadvieslijn@ubbink.nl.

Ubbink
www.ubbink.nl