Nieuwe productcatalogi bouwproducten

Artikel delen

Hakron Nunspeet B.V., toeleverancier van producten voor beton- en woningbouw, presenteert tijdens de BouwBeurs haar nieuwe productcatalogus. U treft het actuele overzicht van producten, diensten en aanvullende informatie aan op 364 pagina’s. Ook zusterbedrijf Certacon presenteert een nieuwe catalogus.
 

In de nieuwe ‘catalogus 17’ staan veel innovaties en introducties van producten. Een steeds breder pakket produceert Hakron in eigen beheer. Daarnaast zijn er diverse strategische samenwerkingen met gerenommeerde producenten zoals Trelleborg (voegenbanden), De la Roy (EPS-bekistingen), Comprifalt (vochtkerende materialen en voegafdichtingen) en Stoter Beton (cementgebonden afstandhouders).
In de catalogus treft u de vertrouwde producten voor bekistingen, betonconstructies en woningbouw aan. Daarbij ook oplossingen voor actuele thema’s, zoals luchtdicht bouwen (inclusief diensten zoals aanbrengen en testen met blowerdoorproef), valbescherming en akoestiek.
Bouwen doe je samen, daarom ook veel aandacht voor de dienstverlening die Hakron bij de producten levert. Constructeurs en werkvoorbereiders kunnen namelijk voor BIM-objecten, aanvullende berekeningen en projectmatige oplossingen contact opnemen met de afdeling Engineering van Hakron. Diverse Hakron-producten worden vakkundig aangebracht door dienstverlener Innofix, een dochter van Hakron.
 
Een gedrukt exemplaar wordt op aanvraag gratis toegestuurd. Op de site is de catalogus te downloaden en daar treft u ook de actuele online-catalogus aan.
 

 

Nieuwe catalogus Certacon

Certacon voorziet in de productie, engineering en verkoop van metselwerkondersteuningen (lateien en geveldragers), borstweringsteunen, randbekistingen en klein ankerwerk. Dit bedrijf is een dochter van Hakron Nunspeet B.V., de producent en leverancier van producten voor beton- en woningbouw. Ook dit dochterbedrijf presenteert haar geheel nieuwe productcatalogus. In de Certacon catalogus 17 treft u een breed pakket aan: geveldragers, lateien, borstweringsteunen, oplegmaterialen en randbekisting.
In de documentatie leest u ook meer over de toegevoegde waarde die de vakkennis en ervaring van de afdeling Engineering brengt. Indien gewenst kan Certacon producttekeningen uitwerken in bijvoorbeeld BIM. Ook het bijbehorende rekenwerk voor wat betreft Certacon-producten is te verzorgen.

De gratis catalogus is zowel off- als online beschikbaar. Een gedrukt exemplaar is gratis aan te vragen via www.certacon.nl. Op de site kunt u ook catalogus 17 ook downloaden in Pdf-bestand.

Hakron Nunspeet B.V.
www.hakron.nl
Certacon B.V.
www.certacon.nl
Stand: Hal 8, B068