Prefab verkort installatietijd aanzienlijk

Artikel delen

Om de bouwtijd op de bouwplaats te verkorten levert TECE drie prefab systemen: het voorwandsysteem TECEprofil, het leidingschachtsysteem TECEsystem en het push fit leidingsysteem TECElogo.
 

Met het solide TECEprofil voorwandsysteem kunt u zelf ter plekke eenvoudig en snel wanden installeren of prefab wanden produceren in uw eigen werkplaats. De productie is uniform en van hoge kwaliteit; daardoor verlagen de faalkosten. Bovendien is bij renovatie de tijdwinst circa 50 procent, vergeleken met de traditionele werkwijze. Daardoor ondervinden bewoners ook minder overlast.
Met TECEprofil kunnen bovendien eenvoudig individuele badruimten gecreëerd worden en zijn allerlei armaturen snel te integreren. Meestal kan er na één dag al betegeld worden. Geluidsisolatie en brandwerendheid zijn eenvoudig te integreren. Naast wanden zijn met TECEprofil ook prefab leidingregisters te maken. Hierin kunnen alle relevante leidingsystemen worden geïnstalleerd, maar ook datakabels, ventilatiekanalen, et cetera.

Leidingsysteem voor prefab

Door de eenvoud en eenduidigheid bij alle diameters, is het push fit leidingsysteem TECElogo ook geschikt voor prefab. Daarnaast bieden het beperkt gebruik van gereedschap, het geringe gewicht en de 30% tijdbesparing in vergelijking tot ‘persen’, grote voordelen.
Het leidingsysteem is universeel toepasbaar voor prefab cv- en drinkwaterinstallaties. Alle verbindingen worden met de hand gemaakt met steekfittingen. Er komt dus geen persmachine aan te pas, waardoor er ook geen gedoe is met lege accu’s, onjuiste persbekken of zwaar gereedschap. Bij het losmaken van een TECElogo fitting is bovendien het voordeel, dat de buis en fitting volledig opnieuw zijn te gebruiken.

TECE Nederland BV
www.tece-nederland.nl
Stand: Hal 7, F032