Steeds meer keuze in spoelrandloos gemak

Artikel delen

Met de introductie van nieuwe Rimfree wandclosets, biedt Sphinx een steeds grotere keuze in spoelrandloos gemak in badkamer en toiletruimte. De voordelen van het closet maken deze tot een vanzelfsprekende optie waar hygiëne en reinigingsgemak gewenst zijn.
 

Een Rimfree closet kenmerkt zich door het ontbreken van spoelrand of andere verborgen ruimten. Dit draagt belangrijk bij aan hygiëne en reinigingsgemak. De gehele binnenzijde van het closet is zeer eenvoudig schoon te houden. De speciaal ontwikkelde waterverdeler met innovatieve spoeltechniek zorgt – ook bij kleine hoeveelheden spoelwater – voor een hygiënische, optimale spoeling. Het assortiment van de serie Sphinx 300 is verder uitgebreid met twee nieuwe modellen zonder spoelrand.
In het basissegment is het nieuwe Sphinx 300 wandcloset 28 Rimfree toegevoegd. Dit closet is opvallend anders in vormgeving en nog onderhoudsvriendelijker. Het keramiek van dit wandcloset heeft een gesloten design met een grotendeels verborgen sifon en een open bevestiging. Het nieuwe wandcloset is naast onderhoudsvriendelijk ook waterbesparend dankzij de 4,5 liter spoeling. Het closet is eenvoudig en snel te monteren.
Voor rolstoelgebruikers is er nu het verlengde wandcloset Sphinx 300 Comfort Rimfree in hoekig, strak design. Het nieuwe, verlengde wandcloset biedt een breder zitoppervlak door de comfortabele breedte van 400 mm en extra stabiliteit van de closetzitting voor een veilige overstap vanuit de rolstoel. Hiermee is dit nieuwe wandcloset van 70 cm perfect afgestemd op de eisen van zelfstandig closetgebruik in barrièrevrije sanitaire ruimten.

Sphinx
www.sphinx.nl