Stick Together

Artikel delen

Op de stand van tremco illbruck kan de bezoeker kennismaken met de experts op het vlak van luchtdicht bouwen, brandwerendheid en lijmen & kitten. De specialisten geven demonstraties, bezoekers kunnen zelf producten testen en in de Stick Together lounge bijpraten met vakgenoten.
 

tremco illbruck staat met Gebr. Bodegraven en fischer Benelux als ‘De Kracht van de Combinatie’ met een gecombineerde stand van maar liefst 300 m2 in hal 11. Het bedrijf noemt zich dé autoriteit op het gebied van luchtdicht bouwen. Op de BouwBeurs laat men zien hoe luchtdicht bouwen onder andere positief bijdraagt aan energiebesparing en comfort. Er is een praktijksituatie nagebouwd volgens het unieke i3-systeem, waarmee rond het kozijn en in de gevel duurzaam afgedicht wordt. Voor de bezoeker is er ook genoeg te doen; hij kan zijn kennis testen over luchtdicht bouwen en zelf de illbruck producten toepassen in het Spray & Play gedeelte.

Brandwerendheid

tremco illbruck biedt brandwerende oplossingen met het Nullifire assortiment. Dit is het complete, volledig gecertificeerde pakket voor brandwerende afdichtingsproducten voor voegen en doorvoeren in bouwkundige constructies. Eén van de populairste producten uit dit assortiment is FF197 Brandwerend Schuim. Dit is het meest uitgebreid geteste brandwerend schuim in de markt. Op de stand zijn deze en andere Nullifire producten in toepassingswanden te zien.

Lijmen & kitten

Op de stand introduceert het bedrijf verder Stick Together, hét nieuwe concept voor lijmen en kitten. De experts op de stand vertellen uitgebreid over het Basis en Plus assortiment. Maar Stick Together gaat over méér dan afdichten en verlijmen. Het is de verbinding op de bouw.

tremco illbruck
www.tremco-illbruck.nl
Stand: Hal 11, B.056