Thermische voorzetwanden op maat gezaagd

Artikel delen

BIA heeft zijn assortiment uitgebreid met thermisch isolerende voorzetwanden. Het paneel is samengesteld uit GIPS, FERMACELL of een MDF met toplaag verlijmd op een PIR-Isolatiepaneel.
 

“Groot verschil met de huidige leveranciers is dat wij geen totaal pakket verkopen maar ons beperken tot het leveren van de Thermische Voorzetwanden en indien nodig de wanden vooraf op maat kunnen zagen en afleveren op een wegwerppallet. Zodat bij renovatiewerken geen extra handelingen meer nodig zijn in de afwerking,” vertelt John Vranken van BIA

Door het paneel vooraf samen te stellen, geeft dit direct een aanzienlijke tijds-besparing in de montage. De PIR Plaat is voorzien van een gecasseerde aluminium laag . “Door adequaat in te spelen op de situatie per project, kunnen wij maatwerk leveren, zowel in materialen als montagemiddelen. Hier kan men denken aan monteren met of zonder spouw afhankelijk van bestaande constructie,” vervolgt Vranken.

De Thermische Voorzetwand is bestemd voor het thermisch na-isoleren aan de binnenzijde van wanden (binnenblad in woning en utiliteitsbouw) en kan toegepast worden in zowel de renovatie- en woningmarkt alsmede het na-isoleren van bedrijfs- en kantoorgebouwen.

“De BIA Voorzetwanden laten zich probleemloos afwerken met stucwerk, sierpleister, spuitwerk of afwerkingslagen. De voorzetwanden zorgen voor maximale isolatie met een minimale dikte.” Bij opgave van de wanddikte kan BIA samen met de PIR leverancier de juiste Rc-waarde berekenen. “We gaan voor een hoog thermisch rendement maar denken dus ook aan de installateur. Door het geringe gewicht kan montage door één persoon worden uitgevoerd,” besluit de heer Vranken.

BIA    
www.bia-systeemwanden.nl