Voor élk project een oplossing

Artikel delen

Onder de noemer ‘Voor élk project een oplossing’ staat Duco op de BouwBeurs met een totaalpakket van natuurlijke ventilatie- en zonweringoplossingen. Hiermee wil het bedrijf actief meepuzzelen met een ieder die een gezonde, comfortabele én energiezuinige toekomst verlangt.
 

‘Een bouwproject heeft veel weg van een grote puzzel. Zo is er enkel een reële kans op slagen wanneer alle stukjes perfect op elkaar aansluiten en op de juiste manier bij elkaar worden gebracht’, aldus Hendrik Dejonghe, marketing manager bij Duco. ‘Er is dan ook veel behoefte aan een helpende hand die een totaaloplossing kan aanreiken, zodat alle puzzelstukken in elkaar vallen.’
Het bedrijf biedt inmiddels een breed gamma van ventilatieroosters voor elke situatie. Dit betreft zowel zelfregelende als geluiddempende, brandwerende en elektronisch gestuurde ventilatieroosters (met voorverwarming). Aan de afvoerzijde is er de DucoBox, beschikbaar in twee varianten, en sinds dit jaar ook de Intelli Air Valve. Van deze laatste zal Duco tijdens de vakbeurs een nieuwe versie aan het grote publiek voorstellen. Verder zullen ook ventilatieve (nacht)koeling en structurele en doekzonweringoplossingen voor het voetlicht worden gebracht.
Om de puzzel geheel te doen slagen, kan de bezoeker op de beide stands kennismaken met allerhande tools voor een begeleiding van A tot Z, gaande van een ventilatieberekeningsprogramma tot een opleiding aan de Duco Academy. Als kers op de taart zal de Duco Ventilation App worden gelanceerd. Installateurs zullen het gebruiksgemak en de meerwaarde van deze applicatie voor hun project dan zelf in hun handpalm kunnen ervaren.

Duco Ventilation & Sun Control
www.duco.eu
Stand: Hal 9, B017 en B018