Diamantgereedschap: acties en innovaties

Artikel delen

InterDynamics is specialist op het gebied van diamantgereedschap. Ze beschikt over een breed assortiment en veel expertise. Het bedrijf introduceerde een overzichtelijke, 20 pagina’s tellende actiekrant. De krant geeft een goed overzicht van de lopende acties en innovaties in diamantgereedschap en is te downloaden op haar website.
 

In de krant onder andere aandacht voor de producten van Black Power Tegelbewerking die speciaal worden ontwikkeld voor de tegelzetter. Dit assortiment bestaat uit: diamant tegelzaagbladen, diamant tegelboren, tegelgereedschappen en tegelzaagmachines van uitstekende kwaliteit. Tegelwerk luistert nauw en wordt kritisch beoordeeld door opdrachtgevers.

Ook aandacht voor Perfectmate. Een merk met een gunstige prijs- kwaliteitverhouding speciaal voor de prijsbewuste vakman. Het assortiment bestaat uit een compact maar compleet programma diamantzaagbladen, diamantboren en machines. Professionele kwaliteit in het agressieve prijssegment.

InterDynamics is aanwezig op Bouwbeurs 2017, HAL 12, B008. Onder andere met de actie ‘klussen & krassen’, waarbij elk diamantzaagblad is voorzien van een kraskaart met kans op leuke prijzen.

InterDynamics
www.interdynamics.eu