KOMO-certificaat voor vulmiddelen hout

Artikel delen

Begin dit jaar ontving Renovaid BV, uit handen van dhr. Oscar van Doorn, directeur van SKH, het KOMO-certificaat. Dit op basis van BRL 0807: “vulmiddelen voor hout”. Paul van Loon, Algemeen Directeur van Renovaid BV: “Het behalen van dit certificaat is een mooie bekroning op ons werk.”
 

“Het is het overtuigende bewijs dat Renovaid bv. zich in haar 10-jarig bestaan heeft ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van reparatieproducten voor geveltimmerwerk,” vertelt Van Loon  “Niet alleen laten de testen zien dat we uitstekende producten hebben, ook de terugkoppeling die we van onze klanten ontvangen, geeft dit aan.”

Henk ter Heegde, Technisch Directeur van Renovaid: “Door innovatieve ontwikkelingen, kennis van de markt en de no-nonsense mentaliteit bevestigt Renovaid BV haar positie als meest vooruitstrevende bedrijf in deze markt. Met de nieuwste ontwikkeling, reparatieproducten op basis van een poly-urethaan, zet Renovaid BV een nieuwe stap op de markt van reparatieproducten voor geveltimmerwerk.”

De certificatie geeft de afnemer en eindgebruiker de garantie dat het product en het productieproces periodiek worden gecontroleerd door middel van audits in de fabriek. Daarnaast worden steekproefsgewijs testen uitgevoerd. De certificatie houdt in dat er naast de kwaliteitseisen ook eisen betreffende duurzaamheid, overschilderbaarheid, hechting, krimp- en zwelgedrag, uittreksterkte schroeven, sterktebepaling hoekverbinding en praktische bruikbaarheid worden gesteld.

De nieuw gecertificeerde producten zullen voorzien worden van het KOMO beeldmerk- en certificaatnummer. Het betreft hier de producten: Renoflex Oranje, Renoflex Groen, Renofix Oranje, Renofix Groen, Renofast, Renotimber en Renoquick. De certificatie voor de nieuwste producten: RENOCURE pu en RENOCURE FINISH pu wordt binnenkort afgerond.

Renovaid BV
www.renovaid.nl