Nieuwe generatie airless pistolen

Artikel delen

Titan introduceert met de ‘Red Series’ een nieuwe generatie airless pistolen. De RX-80 en de RX-PRO; ergonomisch, extra lichte trekker en een geïntegreerd gereedschap.
 

De Titan RX pistolen zijn de eerste pistolen uit de Titan ‘Red Series Airless Range’. Deze nieuwe productlijn maakt spuiten nog gebruiksvriendelijker en vooral ergonomischer. De RX-PRO is een premium spuitpistool welke tot 250 bar comfort, duurzaamheid en gemak biedt. Dus langer spuiten met meer comfort. Dit onder andere door de lichste trekker in zijn klasse, dit vraagt direct minder kracht en zorgt een vermindering van de vermoeidheid.

RX-80

De ‘High Performance gun, welke duurzaam werken mogelijk maakt’, aldus de leverancier. Geschikt voor een breed scala aan verven, emulsies en latexverven. Een groot voordeel is het gebruiksgemak, dankzij de lichte trekker en nieuwe veiligheidsgrendel voor 1 vinger bediening waarmee je het spuitpistool gemakkelijk kunt vergrendelen en ontgrendelen. De aangename ergonomie wordt gecreëerd door de gemakkelijk te reinigen handgreep met extra grote groeven en een glad oppervlak. Met het in de trekker-beugel geïntegreerde gereedschap kun je de filter vervangen zonder een extra sleutel te gebruiken.

RX-PRO

Naast de voordelen van het RX-80 pistool, heeft de PRO editie verwisselbare handgrepen (voor links- en rechtshandigen). Er zijn drie wisselbare grip maten, waardoor het gemakkelijk is om de handgreep aan te passen naar het gewenste formaat. Extra lichte trekker, standaard geleverd met zowel de 2- als de 4 vinger uitvoering. Door zijn revolutionair ontwerp met draaibare kogelzitting, robuuste pakking, verwisselbare kogel en met de veerinrichting buiten de verfstroom gaat het pistool minimaal twee keer zo lang mee. Ook heeft de RX-PRO extra bevestigingshaken waarmee je het nieuwe Airless spuitpistool overal snel kunt ophangen tijdens werkpauzes, bv. op ladders of steigers.
De nieuwe generatie spuitpistolen zijn verkrijgbaar bij WSB Finishing Equipment BV.

WSB Finishing Equipment BV
www.wsb-benelux.eu