Oplossing: doorvoeren zeker 20 jaar waterdicht maken

Artikel delen

Met prefab mallen en een innovatieve kit doorvoeren eenvoudig en snel afdichten: Effisus stopper. Een innovatie van het Portugese Effius; gespecialiseerd in gevel geïntegreerde oplossingen voor het afdichten van diverse objecten.  
 

De oplossing maakt gebruik van prefab mallen van polyesterhars. Mallen met een hoge duurzaamheid en weerstand tegen UV-licht. Verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen, waardoor een perfecte pasvorm voor elke configuratie mogelijk is. Uiteraard gegarandeerd waterdicht, eenvoudig te verwerken en blijvend flexibel. De flexibiliteit vangt de bewegingen of trillingen van het dak op, waardoor het product goed aan blijft sluiten.
 

De mal is vervolgens te combineren met een kit die aansluit bij behoefte. Verschillen kunnen bestaan uit het soort dak of gevel en de aanwezige temperatuur waaraan  de afdichting dient te voldoen. De range bestaat uit vier varianten. De Effisus Stopper P-1 kit; een zelf nivellerende kit voor horizontale toepassingen, de M-1 kit die zich vormt naar de structuur, de uiterst elastische SAS-Kit en tot slot de SAS HT die geschikt is voor een omgeving met hogere temperaturen met een maximum van 204 °C
Het product kan op de meest voorkomende daken worden toegepast, ongeacht het formaat of de configuratie, op platte daken, bitumen en op membranen, PVC, TPO, EPDM of metaal. Applicatie op ¬hellende, metalen daken is ook mogelijk.

Effisus
www.effisus.nl