Titaniumbrander: robuust, licht in gewicht en uitgebalanceerd

Artikel delen

De bekende fabrikant van propaangereedschap Hasmi, is ruim 55 jaar actief op de Nederlandse markt en timmert anno 2017 nog steeds volop aan de weg. De fabriek in Zoetermeer doet meer dan alleen het produceren en ontwikkelen van dak- en soldeerbranders.
 

In de draaierij worden diverse artikelen vervaardigd die in de meest uiteenlopende industrieën worden toegepast. Denk hierbij aan offshore, automotive, voedingsmiddelenindustrie, hydrauliek en waterbeheersing. Met twee gecertificeerde keurmeesters van Lloyds Register en de meest moderne apparatuur, is Hasmi een bedrijf dat garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.
 
Onlangs heeft het bedrijf haar assortiment dak-gereedschappen uitgebreid met een vernieuwde titanium brander. De nieuwe titaniumbranders uit de PWT-serie zijn niet alleen licht en robuust, maar ook uitgebalanceerd zodat de klus ook makkelijker is uit te voeren. De branders zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen: de PWT960 lange brander met 60 cm verlengpijp en 60 mm branderkop. De PWT950 middel brander met 40 cm verlengpijp en 50 mm branderkop en tot slot er de PWT940. Een korte brander met 13 cm verlengpijp en een branderkop van 40 mm.
 
Handgrepen, verlengpijpen en branderkoppen  ziin ook afzonderlijk verkrijgbaar zodat eigen combinaties gemaakt kunnen worden. Toepassingsmogelijkheden van de brander zijn opwarmen, afbranden, werken met bitumen, drogen van beton, teerwerkzaamheden, dakisolatie, onkruidverdelging, verwijderen van mossen of aansteken van de houtskoolbarbecue. Op de onlangs vernieuwde website van de fabrikant, is een verscheidenheid aan producten te vinden.

Hasmi
www.hasmi.nl