Twee cilinderlijnen in nieuwe familie

Artikel delen

ASSA ABLOY brengt de eerste twee cilinderlijnen op de markt, die deel uitmaken van de nieuwe cilinderfamilie: de C300 en C500. Opvallend zijn de nieuwe sleutelkop en ASSA ABLOY branding. Beide cilinders hebben een langlopend patent en bieden een hoog beveiligingsniveau.
 

De markt vraagt om cilinders en oplossingen die voldoen aan de hedendaagse en toekomstige veiligheidseisen. Denk hierbij aan de combinatie van langlopende patenten, inbraakwerendheid en de vraag naar oplossingen voor complexe sluitsystemen. In de C300 en C500 cilinderlijnen komen deze eisen samen.

De SKG***® C300 cilinder is bij uitstek geschikt voor organisaties met een overzichtelijk aantal gebruikers en deuren. Denk hierbij aan woningen, appartementencomplexen, winkelpanden of middelgrote bedrijfsgebouwen. De C300 heeft een gepatenteerde bescherming tegen het ongeoorloofd kopiëren van sleutels. Een sleutelspecialist kan speciale uitvulcilinders op voorraad nemen om een C300 cilinder en/of sleutel ter plekke bij te maken.

Het C500 platform biedt een gepatenteerd sluitsysteem, dat wordt gekenmerkt door een zeer hoge veiligheid én de vele mogelijkheden. Het cilinderplatform is breed inzetbaar en geschikt voor bijvoorbeeld commerciële gebouwen, overheidsinstellingen en gemeenten. Door het grote aantal permutaties (15,5 miljard sleutelcombinaties), is er niet één sleutel gelijk en heeft elke gebruiker gegarandeerd een unieke sleutel. Als er behoefte is aan toegang tot faciliteiten met verschillende veiligheidsniveaus, is dit mogelijk; de C500 is leverbaar zonder SKG en in SKG***® uitvoering.

ASSA ABLOY Nederland B.V.
www.assaabloy.nl