Vloerendag: “Kom ook over de vloer bij NOA.”

Artikel delen

Op 30 maart 2017 organiseert de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven in Veenendaal de Vloerendag: voor alle ondernemers van monoliet-, kunststof-, terrazzo-, gietdek-, cementdek- en voor/nabehandeling vloerenbedrijven. Het is dé ontmoetingsplek om van fabrikanten, toeleveranciers en kennisinstituten het laatste nieuws te krijgen. De toegang is geheel gratis!
 

Het wordt alweer de twaalfde keer dat NOA met veel plezier dé vakdag voor alle ondernemers in de vloeren- en terrazzobranche organiseert. Bezoekers en exposanten prijzen de Vloerendag om de hoge mate van vak inhoudelijkheid en de sfeervolle, informele setting. Tal van leveranciers presenteren onder meer toeslagmiddelen, pomptrucks, silo’s, gereed¬schappen, software, coatings, egalisatiemiddelen, dekvloerenmortels en andere grondstoffen.
 

Tijdens de Vloerendag krijgen bezoekers een overzicht van allerlei ontwikkelingen en noviteiten te zien, waaronder arbeidsvriendelijke werkmethodes, applicatietechnieken en andere nieuwe technische snufjes. Naast producten en demonstraties is er ook een inhoudelijk programma. Experts geven tijdens korte, prikkelende lezingen een antwoord op de volgende vragen:

11.00 uur    Hoe vlak moeten vloeren zijn?
11.45 uur    Hoe levert social media in de vloerenbranche business op?
12.20 uur    Wat zijn nu eigenlijk betonlook afwerkingen?
13.00 uur    Wat zijn de valkuilen van een droge vloer?
13.45 uur    Hoe verdien je meer door neuromarketing?
14.45 uur    Hoe passen vloerenbedrijven aandacht voor het milieu toe?
15.45 uur    Wat kan een totaaloplossing voor vloeren u bieden?
 

Centraal staat natuurlijk de mogelijkheid om informeel te netwerken. Te midden van de informatiemarkt is het ‘bruin café’ de plek om als vloerenspecialisten, fabrikanten en leveranciers gezamenlijk de Vloerendag af te sluiten met een aangeklede borrel.  

NOA
www.noa.nl/vloerendag