De kracht van gesnoerd, de vrijheid van snoerloos

Artikel delen

Het merk DEWALT is opgericht om innovatieve en ondernemende producten te maken, met de bedoeling om de prestaties van professionele eindgebruikers te verbeteren met producten van wereldklasse. In september 2016 lanceerde DEWALT officieel het XR FLEXVOLT platform, de eerste converteerbare 18/54V accu ter wereld. Dit is een nieuw tijdperk op het gebied van elektrisch gereedschap en zorgt er voor dat de bouwwerf van de toekomst nu al werkelijkheid wordt.
 

Het FLEXVOLT assortiment is nu uitgebreid met de SDS-PLUS en SDS-MAX snoerloze boorhamers. Deze innovatieve Perform & Protect machines bieden markt leidende vibratiewaardes van slechts 8,5 m²/s. Hierdoor heeft de gebruiker minder last van vermoeidheid, terwijl er geen enkele compromis is gedaan op de boorsnelheid. De gebruiker is bovendien extra beschermd door de Ultimate Torque Control (UTC), een elektronische anti-rotatiebeveiliging die ingrijpt als de machine dreigt vast te slaan in het materiaal. De rotatiestop is ideaal voor licht beitelwerk van bijvoorbeeld pleisterwerk of tegels. Boren tot 40mm kan nu zonder verlengsnoeren of generator, dankzij de krachtige 54V Brushless motor en XR FLEXVOLT 9.0Ah accu's.

DEWALT
www.dewalt.nl