Materieel “Betonbouw, GWW van der Horst” onder de virtuele hamer

Artikel delen

BVA Auctions organiseert tot en met 10 mei 2017 een online veiling van het materieel  van Beton-, Grond-, Weg- en Waterbouw Van der Horst, wegens bedrijfsbeëindiging. Het aanbod is breed: van rupsgraafmachine en heftrucks tot afzetcontainers en gereedschap.
 

 

Grondverzetmachines en bouwmaterieel

Het aanbod bestaat uit o.a.: Case rupsgraafmachine, Case wiellader, Toyota 4-wielige diesel vorkheftrucks, bouwhekken, steigermaterialen, schroefstempels, Doka dragers, stalen rijplaten, beton trilnaalden, partijen knelkoppelingen, afzetcontainers, gereedschap en veel meer!

Aanbod bekijken

Bezichtigen van het aanbod is mogelijk op donderdag 4 mei 2017 van 9:00 uur tot 12:00 uur aan de Paasweg 17, 4064 RN Varik.
De veiling sluit op woensdag 10 mei 2017.
Voor meer informatie   klik hier!  

Over BVA Auctions B.V.

BVA Auctions is, als onderdeel van de Auctio Group, Europees marktleider in online veilingen. BVA Auctions veilt mede in opdracht van derden roerende en onroerende zaken. De website heeft maandelijks meer dan 5 miljoen bezoekers en meer dan 1.200.000 geregistreerde bieders. Dankzij het ruime en voortdurend wisselende aanbod is er bij BVA Auctions altijd wat te bieden.