Mechanische en chemische ankeroplossingen voor iedere installatie

Artikel delen

Walraven heeft onlangs een nieuwe range geïntroduceerd die bestaat uit verschillende mechanische en chemische ankeroplossingen voor vele soorten toepassingen. Van inslagankers, betonschroeven, doorsteekankers t/m schildankers, plafondankers en verschillende chemische ankers; Walraven biedt een oplossing voor iedere situatie en diverse ondergronden. Ook wanneer hier additionele brandveiligheids- of seismische bestendigheidseisen vereist worden.
 

De Heavy Duty Ankers van Walraven bieden een compleet assortiment aan op elkaar afgestemde producten inclusief onder andere boren en borstels. Een deel van de producten is uitgevoerd met een zinc-flake beschermlaag, wat zorgt voor een hoge corrosieweerstand. Veel van de ankers zijn tevens getest voor zowel enkelvoudig als meervoudig gebruik. Daarnaast zijn alle Heavy Duty Ankers voorzien van ETA’s die voor u beschikbaar zijn.

Ook in chemische ankers biedt Walraven een compleet programma in verschillende verschijningsvormen voor een gemakkelijke verwerking. De Walraven Chemische Ankers kunnen zowel statische als dynamische belastingen aan en zorgen voor een waterdichte afwerking tussen ankerstangen en ondergrond.

Om een correcte installatie van deze producten te helpen garanderen, biedt Walraven tevens handige calculatiesoftware die de beste oplossing voor iedere specifieke belastingeis berekent. Ook de afdeling Project Engineering van Walraven kan ondersteuning en advies bieden.

Walraven
walraven.com/nl/ankers