Snel, veilig en gevelvrij op de rolsteiger

Artikel delen

Met de Sky-Secure rolsteiger speelt Skyworks in op de behoefte om sneller en veiliger met een rolsteiger te kunnen werken en toch ook de gevel vrij te houden van leuningwerk om bijvoorbeeld een raam te kunnen openen.
 

Iedereen kent het moment dat je tijdens het opbouwen van de rolsteiger op het bovenste platform stapt en er nog geen leuning is. Dat was met het eerder geïntroduceerde montage systeem van de Sky-Secure leuningen al verleden tijd. Deze leuningen worden geplaatst voordat het bovenste platform van de steiger wordt beklommen, waardoor de gebruiker onder alle omstandigheden is verzekerd van een stevige leuning rondom.

Maar die leuning kan ook in de weg zitten op het moment dat u een kozijn wilt schilderen en het raam geopend moet worden. Bij de speciale gevelvrije uitvoering van de Sky-Secure rolsteigers wordt de gevel vrijgehouden van leuningwerk. Hierdoor staat u altijd recht voor uw werk en wordt u niet gehinderd bij uw reparatie- en onderhoudswerk. Daarbij is het wel belangrijk dat de steiger niet meer dan 15 cm van de gevel staat om valgevaar te voorkomen.

De aanschaf van een Sky-Secure rolsteiger is nu extra aantrekkelijk met het uitgebreide Sky-Blue service pakket. Dit betekent : 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie, 36 maanden doorwerk garantie door 30% korting op al het Skyworks huurmaterieel, een gebruikerstraining en 36 maanden diefstal bescherming.

Skyworks
www.skyworks.nl/skysecure