Steeds meer vraag naar dubbelwandig gootsysteem

Artikel delen

“Er is steeds meer vraag naar onze dubbelwandige aluminium dakgoot waar de binnengoot, de beugel en de buitenbak in één geheel gemonteerd zijn,” aldus Robin de Visser van N.A.G. Het bedrijf uit Westknollendam is één van de eerste bedrijven in Nederland met naadloze aluminium dakgoten en heeft sindsdien veel praktijkervaring met het fabriceren en monteren van aluminium dakgoten.
 

De dubbelwandige aluminium dakgoot wordt vaak ingezet als vervanging van bijvoorbeeld de houten dakgoot met daarin een zinken binnengoot, die veel onderhoud vergt. De dubbelwandige zelfdragende dakgoten van N.A.G. kunnen op verzoek ook worden uitgevoerd als losse isolatie-elementen, uiteraard bouwkundig verantwoord.

Het gootsysteem is leverbaar in een model naar keuze, er hoeft dus geen rekening gehouden te worden met standaard modellen. De dikte van de binnen – en buitengoot is 1,5 of 2 mm waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. Door de beugelconstructie is de gootopbouw warmteoverdraagbaar waardoor geen onderlinge verschillen in werking optreedt, zoals de met PUR geisoleerde dakgoten.

“We kunnen de dakgoten snel leveren, ze zijn 100% recyclebaar en bovendien voorzien van het DUBOkeur product keurmerk,” besluit De Visser. Op de website van het bedrijf zijn diverse projecten te bekijken.

N.A.G.
www.nag.nl