Super snel een nieuwe vloer

Artikel delen

Snel en zonder overlast een begane grondvloer renoveren? Met de Reno Acero is het mogelijk. Dit is een zogeheten ‘droge’ renovatievloer; er komt geen beton aan te pas. Er is geen droogtijd van beton en zandcementdekvloer waardoor de doorlooptijd zeer kort is. Deze renovatievloer bestaat uit stalen liggers, vulelementen van geëxpandeerd polystyreen (EPS) en 22 mm houten vloerplaten. Benieuwd hoe deze renovatievloer verwerkt wordt? Bekijk onderstaande video.

Specifieke voordelen door stalen liggers
De fundering van het huis hoeft niet aangepast of herberekend te worden doordat het gewicht van de stalen liggers en EPS elementen gelijkwaardig zijn aan het gewicht van een houten vloer. Bovendien heeft de Reno Acero stalen liggers met een speciale Magnelis® coating. Deze coating zorgt ervoor dat de liggers beschermd zijn tegen corrosie. De liggers zijn licht van gewicht, in verschillende lengtes leverbaar en eenvoudig op maat de slijpen.