Zelf werkplekinspecties uitvoeren

Artikel delen

Heeft u moeite met het vastleggen van uw werkplekinspecties? Of heeft u weinig inzicht in de resultaten? Aboma heeft een inspectie-app laten ontwikkelen om inspecties op de bouwplaats te kunnen uitvoeren.
 

Met deze app, Aboma Check!, kunt u op 47 hoofdthema’s een inspectie uitvoeren. U kunt zelf kiezen
welke onderwerpen u inspecteert. Als bedrijf krijgt u een dashboard waarop u de resultaten van de uitgevoerde inspecties kunt monitoren. Bovendien biedt het dashboard u de mogelijkheid om te benchmarken met de landelijke bouw (op basis van de data van Aboma). U bepaalt zelf op hoeveel toestellen u de app laat draaien en heeft te allen tijde overzicht over de uitgevoerde inspecties.

De voordelen op een rij:

•    Zelfinspectie
•    Bedrijfseigen inspectiepunten
•    Dashboardfunctie voor overzicht inspecties
•    Mogelijkheid tot benchmarking met landelijke bouw
•    Zicht op tekortkomingen
•    Beheersing van de veiligheid

Abonneren of meer weten? Kijk op www.aboma.nl (Advies en Ondersteuning) of bel T 0318 691920.