Zelf werkplekinspecties uitvoeren

Artikel delen

Heeft u moeite met het vastleggen van uw werkplekinspecties? Of heeft u weinig inzicht in de resultaten? Aboma heeft een inspectie-app laten ontwikkelen om inspecties op de bouwplaats te kunnen uitvoeren.

Met deze app, Aboma Check!, kunt u op 47 hoofdthema’s een inspectie uitvoeren. U kunt zelf kiezen
welke onderwerpen u inspecteert. Als bedrijf krijgt u een dashboard waarop u de resultaten van de uitgevoerde inspecties kunt monitoren. Bovendien biedt het dashboard u de mogelijkheid om te benchmarken met de landelijke bouw (op basis van de data van Aboma). U bepaalt zelf op hoeveel toestellen u de app laat draaien en heeft te allen tijde overzicht over de uitgevoerde inspecties.

De voordelen op een rij

  • Zelfinspectie
  • Bedrijfseigen inspectiepunten
  • Dashboardfunctie voor overzicht inspecties
  • Mogelijkheid tot benchmarking met landelijke bouw
  • Zicht op tekortkomingen
  • Beheersing van de veiligheid

Aboma
www.aboma.nl