Materiaal uit zicht? Welke machines zijn beschikbaar? Maak het eenvoudig inzichtelijk.

Artikel delen

Als ondernemer herkent u het vast wel: op de bouwplaats moeten wachten op het juiste materieel, eigendommen die uit het zicht verdwijnen of machines die nét in een drukke periode gekeurd moeten worden. Alledaagse ergernissen die feitelijk zorgen voor kosten die eenvoudig vermeden kunnen worden.
GPS-Buddy heeft een oplossing ontwikkeld die deze ergernissen wegneemt door ervoor te zorgen dat ook de locatie van klein materieel en materieel zonder stroomvoorziening makkelijk kan worden vastgesteld. Zo is inzichtelijk waar het materieel zich bevindt en wordt het beheer veel eenvoudiger.

 

Of het nou gaat om voertuigen, containers of machines, het zijn allemaal bedrijfseigendommen waarvan de locatie bekend hoort te zijn. Om een wildgroei aan applicaties te voorkomen en het administratieve personeel snel en eenvoudig een totaaloverzicht te bieden, is één geïntegreerde beheeromgeving voor alle eigendommen een must. In een oogopslag is zo bijvoorbeeld niet alleen duidelijk of een machine gekeurd moet worden, maar ook de locatie waar deze machine zich bevindt. Bovendien is op basis van de locatie ook de interne doorbelasting eenvoudig af te handelen, het is immers direct inzichtelijk welke afdeling of onder aannemer het materieel in gebruik heeft. Mocht het materieel onaangekondigd verplaatst worden, dan kan de eigenaar via een alarmmelding worden geïnformeerd.
Naast het beheer van de eigendommen is het ook mogelijk om taken in te plannen of de verloning volgens de bouw-cao af te handelen. Zo kan binnen één omgeving onder andere de planning van werkzaamheden, de kilometerregistratie en de bijbehorende administratie worden afgehandeld. Snel, efficiënt en transparant.

GPS-Buddy
www.gps-buddy.nl