Nieuwe krachtige powerlifter

Artikel delen

Tillen, draaien, plaatsen, compact en zeer ergonomisch. Een behoorlijke checklist die van toepassing is op de nieuwe til hulp van Muyen uit Tiel: de Power lifter 180.  De powerlifter kan maximaal 75 cm naar voren bewegen en bij een uitval van 30 cm naar voren kan hij zelfs tot 240 kg tillen.
 

Het nieuwe apparaat is geheel demontabel en de vacuüm zuiger is ook geschikt voor gebruik aan bv een uitschuifbare hijswagen of gevelridder. Voor het plaatsen van glas op de begane grond, ook over vensterbanken of radiatoren, maar denk bijvoorbeeld ook aan het draaien van glas aan een glassnijtafel of slijpmachine. De vacuüm zuiger beweegt mee naar voren waardoor de last mooi verticaal blijft hangen.
Ook vernieuwing en innovatie op het gebied van dubbel systeem zuigers staan bij Muyen niet stil. De laatste maanden zijn er vele nieuwe modellen geïntroduceerd. Van heel compact en dun om tussen steigers te hijsen, maar ook het zeer populaire deelbare systeem wat al jaren door Muyen uitgeleverd wordt, is nu verkrijgbaar in dubbel vacuüm systeem.

Het diverse productaanbod is uiteraard te bekijken op de website van de leverancier.

Muyen
www.muyen.com