Nieuwe vakbeurs ‘Bestelauto Expo 2017’

Artikel delen

De bestelauto krijgt een eigen event in Nederland. Op woensdag 4 en donderdag 5 oktober 2017 vindt in Expo Houten de eerste editie van Bestelauto Expo plaats. Dit vakevenement is een logisch vervolg op de explosieve groei in het aantal verkochte bestelauto’s. Het event bundelt alle producten en informatie voor ZZP’ers, MKB’ers, fleetowners en automotive-managers.
 

De beurs biedt een ‘all in one’ concept: bezoekers kunnen op één dag kennismaken met alle aspecten van hun bedrijfswagen. Van aanschaf van de wagen zelf, tot inruil, inrichting en inbouw, belettering, lease en financiering, onderhoud, telematica en fleet-managementsystemen.
Op de beursvloer vinden bezoekers informatie over het brede aanbod van bestelauto’s en aanverwante producten en diensten. Bijzonder is dat de Bestelauto Expo 2017 weer een verkoopbeurs is. Bezoekers kunnen ter plaatse een bestelauto aanschaffen. De verwachting is dat verschillende importeurs en dealerorganisaties met scherpe beursaanbiedingen komen. Om de handel op de Bestelauto Expo 2017 te faciliteren, verzorgt een gerenommeerd remarketingbedrijf alle inruil-taxaties op basis van een gegarandeerd bod. Hiermee kunnen alle ondernemers die aan een nieuwe bedrijfswagen toe zijn, direct zaken doen bij alle aanwezige autoverkopers op dit vakevenement.

Workshops en informatie

Op de beurs kunnen ondernemers zich ook laten informeren over alle aspecten van hun bedrijfswagen. Er zijn onder meer toeleveranciers en dienstverleners aanwezig op het gebied van belettering, bedrijfswageninrichting, accessoires, schadeherstel (ROB), lease en assurantiën. Daarnaast wordt informatie gegeven over nieuwe ontwikkelingen op het terrein van telematica, fleet-managementsystemen, brandstof en energietransities.
Ook worden er verschillende workshops gehouden op de beursvloer, waar bezoekers en standhouders informatie krijgen over de laatste stand van techniek en wetgeving.

Meer informatie: www.bestelauto-expo.nl