Voel je helemaal (stof)vrij

Artikel delen

De TNO gecertificeerde 2x18V rugstofzuiger van Makita. Ideaal voor iedere professional die regelmatig op hoogte een aantal gaten boort of meters moet schuren. De accu’s zijn sneller volgeladen dan ze leeg raken, dus werk gemakkelijk aan één stuk door.
 

 

Geen gezeul meer op steigers of ladders

Waar jij gaat, gaat je stofzuiger mee. Vergeet haspels en snoeren. Geen omkijken meer naar. De DVC260ZX is comfortabel om te dragen en eenvoudig in gebruik. Vanwege het lichte gewicht voel je de stofzuiger niet tot nauwelijks op je rug. Naast compleet snoerloos draagt ook dat bij aan een volledige bewegingsvrijheid.

TNO certificaat voor beton en houtstof

De op de rug gedragen DVC260ZX is heel geschikt voor iedereen die regelmatig gaten boort of grote oppervlakken schuurt. Hij is uitgerust met een HEPA-filter om de kleinste stofdeeltjes op te vangen en geclassificeerd als D-label stofzuiger. Een primeur. Het TNO certificaat omvat alle houtstofgerelateerde werkzaamheden en boren in beton tot 16 mm. En, in combinatie met een boor-, schuur- of zaagmachine mag je er maar liefst 8 uur onafgebroken mee werken. Meters maken is nog nooit zo makkelijk en zorgeloos geweest.

Veel combinaties zonder snoer mogelijk

De accu stofzuiger wordt standaard geleverd met een 1,5 meter slang en 3 adapters waarop nagenoeg alle Makita accumachines aangesloten kunnen worden. De stofopvang bedraagt 2 liter. Daarom adviseren wij om machines te gebruiken die weinig stof produceren. Zoals schuur- en zaagmachines, maar ook boor- en combihamers. Sleuvenzagen en haakse slijpers produceren veel stof en vallen om die reden af.

Accu's sneller vol, dan leeg

De DVC260ZX heeft twee zuigstanden. In de hoge stand kan je met de twee 5,0 Ah accu's een uur onafgebroken werken, in de lage stand 90 minuten. Ofwel de accu's zijn sneller vol geladen, dan ze leeg raken. En aangedreven door 2x 18 V, werk je met de kracht van 36 V.

Vraag een demo aan

Raak ook overtuigd van zijn prestaties én de vrijheid die hij jou in het dagelijks werken biedt. Vraag een demo aan of bel jouw dealer of ga langs.

Makita
www.makita.nl/voeljehelemaalstofvrij