Werken in de zon op een verantwoorde manier

Artikel delen

Buitenwerkers lopen door een overmatige blootstelling aan UV-straling van zonlicht vier- tot vijfmaal meer risico op huidkanker dan mensen die binnen werken. Met het voorjaar en de zomer in aantocht is het belangrijk om u goed te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon.
 

Dreumex Sun Protection Foam SPF50+ biedt klinisch bewezen bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon. De zonnebrand foam biedt de hoogst mogelijke bescherming met de 5-sterren UV-A filters en helpt vroegtijdige huidveroudering voorkomen. De UV-B filters beschermen de huid tegen verbranding van de zon. Dreumex Sun Protection Foam SPF50+ is gemakkelijk aan te brengen, geeft een uitstekende dekking en trekt snel in de huid.

Dreumex-directeur Jan-Chris Heeger: “Als ontwikkelaar van handreinigings- en handverzorgingsproducten is het onze missie om de huid van onze eindgebruikers te beschermen, reinigen en verzorgen. Geen enkele vorm van kanker is het afgelopen decennium namelijk zo snel toegenomen als huidkanker. Preventie beroepsziekten als huidkanker, veroorzaakt door de zon, heeft daarom bij ons de hoogste prioriteit gekregen.”

“Preventieve maatregelen liggen onder andere in de toepassing van zonnebrandproducten om werknemers te beschermen. Met de lancering van Dreumex Sun Protection Foam SPF50+ versterken we onze positie als specialist binnen de markt en bieden we onze klanten een nog completer totaalpakket op het gebied van de bescherming van de huid.” besluit Heeger.

Dreumex
www.dreumex.nl