Wilt u ook Bosch gereedschap testen?

Artikel delen

BouwTotaal organiseert regelmatig testmogelijkheden van elektrisch gereedschap. In samenwerking met Bosch ditmaal de oproep om twee typen accuschroefboormachines en een accuklopboorschroevendraaier te testen.
 

 

Hoe werkt het?

Indien u een machine wilt testen dan kunt u uw voorkeur kenbaar maken via het mailadres: Bosch.NL@grayling.com. Geef aan welk type machine u wilt testen en uw naam, bedrijfsnaam en contactgegevens. Ook vernemen we graag waarvoor u de machine wilt gaan gebruiken.
U krijgt minimaal één week (maar bij voorkeur langer) de tijd om de machine te testen. Na de testperiode wordt u gebeld door Frank de Groot, Hoofdredacteur BouwTotaal, om uw ervaringen te noteren. Ook wordt u dan om een paar foto’s gevraagd waarop u met de machine bent te zien. Uw mening over de machine wordt weergegeven in BouwTotaal nummer 6, die op 23 juni verschijnt. Na de test mag u de machine behouden.

Wees snel!

Er zijn maar drie machines die getest kunnen worden. Wij kunnen dan ook niet garanderen dat uw oproep wordt beloond met een testmachine. Mocht de machines al vergeven zijn, dan noteren wij uw naam voor eventuele volgende testen.

Welke machines?

 

Accuschroefboormachine GSR 12V-15 FC Professional. Keuze uit vijf opties: schroefboormachine met magnetische bithouder, vergrendelbare bithouder, boorhouder, haaks opzetstuk en excentrisch opzetstuk. Perfect voor moeilijk bereikbare plaatsen dankzij zeer compact ontwerp. Overtuigend vermogen dankzij draaimoment van 30 Nm. Boorhouderspanbereik tot 10 mm. Boordiameter hout, maximaal 30 mm, staal maximaal 10 mm en schroefdiameter maximaal 7 mm.

 

Accuschroefboormachine GSR 18V-60 C Professional. Gepersonaliseerde instellingen via smartphone aan te passen en op te slaan. Kickback Control, Bosch Electronic Cell Protection (ECP), 13 mm Auto-Lock-boorhouder, monteerbare bithouder, motorrem, compacte bouwvorm, innovatieve CoolPack accu’s, Electronic Motor Protection (EMP), geïntegreerd LED-licht en praktische riemclip. Boordiameter hout, maximaal 38 mm, staal maximaal 13 mm en schroefdiameter maximaal 10 mm.

 

Accuklopboorschroevendraaier GSB 18V-60 C Professional. Gepersonaliseerde instellingen via smartphone aan te passen en op te slaan. Kickback Control, Bosch Electronic Cell Protection (ECP), 13 mm Auto-Lock-boorhouder, monteerbare bithouder, motorrem, compacte bouwvorm, innovatieve CoolPack accu’s, Electronic Motor Protection (EMP), geïntegreerd LED-licht en praktische riemclip. Boordiameter hout, maximaal 38 mm, staal en metselwerk maximaal 13 mm en schroefdiameter maximaal 10 mm.