Betonlook staat volop in de belangstelling

Artikel delen

Mortex is een waterdichte micro-mortel voor technische en decoratieve toepassingen. Vooral door de toevoeging van kleurcomponenten en de combinatie met de verschillende afwerktechnieken, ontstaan er onbegrensde mogelijkheden.

Dat geldt voor de wand- en vloerafwerking tot het decoratief verfraaien van complete meubels, wastafels en natte ruimtes zoals inloopdouches. Een bijkomend voordeel van Mortex is dat de naadloze afwerklaag uiterst onderhoudsvriendelijk is. Meerwaarde voor de gebouwbeheerder en de consument, waarmee de ‘betonlook’ volop in de belangstelling staat.

Eén van de vele professionals die met Mortex vertrouwd zijn, is Sebastian Lietard, consulent voor Dankers Decor: “Mortex leent zich perfect voor renovatie. Wij gebruiken het vooral in sanitaire ruimtes en voor decoratieve toepassingen in het hele huis: op wanden, vloeren, meubilair en zelfs op terrassen buiten. Het voordeel van de dunne coating is dat je die gemakkelijk kan plaatsen zonder bestaande of aangrenzende oppervlaktes te beschadigen. Bovendien kunnen we altijd rekenen op ondersteuning en projectadvies van Beal. Kortom, zowel naar look als gebruiksvriendelijkheid wat ons betreft een 'steengoed' product. “

Benieuwd naar werken met Mortex? Nieuwsgierig naar het eindresultaat? Bekijk onderstaande video.


Mortex
www.mortex.nl