De weg naar een innovatieve samenleving

Artikel delen

U hebt een druk professioneel en sociaal leven en u wilt uzelf blijven ontwikkelen? Voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige opleiding naast zijn of haar baan biedt Nyenrode Business Universiteit de Modulair Executive MBA (MMBA) aan.
 

Met afzonderlijke modules die u ook los kunt volgen, stelt u uw eigen MBA-programma samen waarmee u een volwaardig MBA diploma kunt behalen. De modules binnen de MMBA in Public & Private zijn sterk marktgedreven. U leert veel van de praktische ervaringen en inzichten van mededeelnemers, alumni, en docenten uit het bedrijfsleven. De opgedane kennis kunt u direct toepassen in uw eigen werkpraktijk. Zo krijgt de academische theorie die u opdoet extra waarde.

Door deel te nemen aan de MMBA in Public & Private vergroot u uw kennis en kunde om samen met uw organisatie de weg naar een innovatieve samenleving in te slaan. U wordt onder andere opgeleid op het gebied van verandermanagement, beleid, strategie, leiderschap en financiering. Doordat u direct met deze vakgebieden aan de slag gaat bent u vanaf de start van de opleiding bezig om de samenleving naar een
hoger niveau te tillen.

Voordelen van de Modulair Executive MBA:

• Uw eigen ontwikkeltraject samenstellen
• Directe koppeling met uw praktijk
• Oog voor uw ‘Return on Education’
• Persoonlijke groei en professionele verrijking
• Leren met en van professionals uit uw sector

Meer weten? Stel uw eigen MBA samen op www.nyenrode.nl/mmba of neem contact op met een van onze programma-adviseurs via 0346 291 001 of mmba@nyenrode.nl.