Duitse kwaliteit via Zaltbommel

Artikel delen

Sinds medio 2016 is Berimex te Zaltbommel exclusief aangesteld als importeur voor Nederland van Geko en Eisemann (noodstroom) aggregaten en led- (bouw) verlichting. Met een zeer breed productassortiment en een landelijk dekkend service- en verkoopnetwerk, biedt het bedrijf slimme en betrouwbare oplossingen voor uiteenlopende uitdagingen op het gebied van aggregaten.
 

Door directe toegang tot alle bedrijfsafdelingen van de producent Metalwarenfabrik Gemmingen (Dld) is Berimex  in staat heel snel uw specifieke productvragen te beantwoorden en oplossingen  te bieden. Waar nodig is het zelfs mogelijk uw specifieke producten verder te ontwikkelen.  

Berimex BV streeft naar de hoogste productkwaliteit en klanttevredenheid. De focus ligt hierbij op voortdurende aandacht voor het assortiment, een transparante prijs, actief voorraadbeheer en de juiste ondersteuning en service voor het product.
 

De producten voldoen aan de hoogste productkwaliteit toegespitst voor professioneel gebruik en zijn standaard voorzien van beschermingsklasse IP54. De fabrieksgarantie van 36 maanden is standaard. Nieuw in het programma zijn de LED lichtmastaanhangers van 11,15, 20 en 60kVa.
Als gevolg van de gestaag stijgende vraag naar haar producten is Berimex op dit moment op zoek naar enkele sterke regionale partners om het landelijk service- en verkoopnetwerk verder uit te bouwen.

Berimex
www.berimex.nl