Gemak voor de CV-installateur

Artikel delen

Vanuit de eisen, ter voorkoming van rug- en andere spierklachten, is de Stairmobil ontwikkeld. Met dit mobiele apparaat kan bijna iedere trap zonder veel fysieke inspanning en ergonomisch verantwoord worden genomen. De Stairmobil tilt met gemak tot 140 kg en voor de bediening is slechts één persoon nodig.

Voor installateurs die vaak zwaar tillen een ideaal product. De Stairmobil is smal en daardoor goed wendbaar waardoor bijvoorbeeld een CV-ketel of warmtepomp gemakkelijk via een draaitrap naar boven of beneden kan worden gebracht. Zelfs op een vlizotrap is dit geen probleem.

De Stairmobil is voorzien van een uniek liftsysteem waarmee de CV-ketel op hoogte kan worden gebracht voor de montage. Dit voorkomt fysieke klachten bij medewerkers en voorkomen is beter dan genezen. Bovendien: omdat slechts één persoon nodig is voor de bediening wordt niet alleen bespaart op kosten en gevolge van ziekteverzuim, maar ook op de personeels- en bezorgkosten. Hiermee worden kleinere firma’s in de gelegenheid gesteld zelfstandig te kunnen blijven installeren. Grotere bedrijven kunnen de kosten terugdringen doordat het installeren door één persoon kan worden uitgevoerd.

Het product is in verschillende varianten verkrijgbaar. Afhankelijk van de soort belasting die u regelmatig naar boven brengt, kan worden gekozen voor verschillende laadplateaus. Benieuwd hoe de Stairmobil zijn werk doet? Bekijk de video! Tevens kan via de website een demonstratie op locatie worden ingepland.

Stairmobil
www.stairmobil.nl