Knoeien? Geen probleem!

Artikel delen

Zodra bij een nieuwbouwproject, renovatie of verbouwing de afbouwfase is aangebroken, wordt het natuurlijk extra opletten voor verf, vuil, vocht en kalk op de vloer. Schilders kennen de voordelen van schildersvlies. PrimaCover Paint is een betrouwbaar zuigvlies met een veilige antislip onderlaag. Vochtdicht en bestendig tegen oplosmiddelen.

Het schildersvlies bestaat uit een toplaag van gerecycled katoen. Deze heeft een uitstekend absorberend vermogen. De onderlaag is van stevig PE-folie. Deze voorkomt dat vocht en verf doordringen tot de vloer.

Het katoenvlies zuigt vloeistoffen op als een spons. Niet alleen water, maar ook chemische en oplosmiddelhoudende vloeistoffen zoals verf, lak, thinner en olie. Vergelijk dat maar eens met een ander veelgebruikt materiaal, kartonnen stucloper, waar vocht en verf niet kunnen intrekken en de vloer verraderlijk glad kunnen maken. Extra veiligheid wordt verkregen doordat de PE-onderlaag die ook een anti-slipwerking heeft. Het schildersvlies is geschikt voor het afdekken van uiteenlopende droge ondergronden, zoals parket, laminaat, tapijt, keramische tegels, kunststof, etc. Het product is leverbaar in breedtes van 100 of 200 centimeter in combinatie met lengtes van 50 of 25 meter.

Voor gevoelige ondergronden, zoals natuursteen en recent behandeld hout, heeft PrimaCover ook ademende en dampdoorlatende afdekmaterialen in het assortiment. De medewerkers van Benelux-distributeur Primaverde BV vertellen u er graag meer over

PrimaCover
www.primacover.com