Lichte plaat beschermt zwaar bouwproces

Artikel delen

Easydek Multi Board is een lichtgewicht kunststof plaat in diktes van 3 tot 10mm. Het is geschikt voor vele toepassingen; denk aan het afdekken en beschermen van vloeren, wanden, plafonds, trappen en trapopgangen, kolommen, galerijen, relingen en liften tijdens de bouw. Denk ook aan het dichtzetten van gevels, kozijnen en deuren en toepassing als tijdelijke wanden. Extra praktisch omdat Multi Board lichtdoorlatend is. “Multi Board is met recht een universele beschermplaat,” benadrukt marketing manager Robert van Twillert van Easydek.
 

Een plaat Multi Board laat zich gemakkelijk verwerken. Je kunt het kunststof eenvoudig snijden, knippen en vouwen. Er is geen zaagsel. Het materiaal kan met tape of nietpistool worden vastgezet. En niet onbelangrijk: door het lage gewicht is het door één man te tillen en te plaatsen. “Wij zien ons product als hét alternatief voor hardboard dat vaak voor bescherming wordt gebruikt.”

Multi Board wordt in handzame verpakkingen geleverd van 10 platen van 80×120 cm (totaal 9.6 m2). “Een ideaal formaat voor kleine renovaties zoals een toilet, badkamer of keuken. Ook past het makkelijk in een bus. Voor grootschalige projecten zijn er projectplaten in 100×200 cm. Daarmee kun je snel grote oppervlakten afdekken en beschermen. Want laten wij eerlijk zijn: in het bouwproces is bescherming nodig bij allerlei intensieve werkzaamheden.”

Multi Board is qua prijs vergelijkbaar met hardboard, maar biedt zoveel meer voordelen. De eenvoudige verwerking scheelt veel tijd. Hierdoor is Multi Board ook prijstechnisch een sterk alternatief.

Easydek
www.easydek.nl/multi-board