Optimaal binnenklimaat voor de woning

Artikel delen

Gebrekkige ventilatie heeft gevolgen voor de levensduur van de woning en de gezondheid van de bewoners. Ziekteverzuim en zorgkosten van mensen in een woning met slecht binnenklimaat zijn aantoonbaar hoger dan die van bewoners van huizen met een gezond binnenklimaat. Het unieke MultiVent ventilatieprogramma van Ubbink is hiervoor dé oplossing!

Met het MultiVent ventilatieprogramma zorgt u voor een gezond binnenklimaat en verhoogt u de levensduur van de woning en het wooncomfort! Het programma bestaat uit:

MultiVent Basis

Werkt altijd trekbevorderend; onder vrijwel alle weersomstandigheden wordt lucht uit de woning afgevoerd, zonder mechanische hulp.

MultiVent Hybride

Is natuurlijke ventilatie onvoldoende, dan kunt u in de MultiVent Basis een elektrische ventilator plaatsen (ook achteraf). Deze hybride uitvoering vermindert de natuurlijke luchtstroom nauwelijks. Doordat de ventilator buiten de woning zit, is de aanzuigende werking maximaal en het geluid minimaal. Natuurlijk als het kan, mechanisch als het moet!

MultiVent 5V

Specifiek ontwikkeld voor de nieuwste mechanische afvoersystemen en aan te sluiten op het gangbare luchtkanaal Ø 125 mm. Onderdaks eenvoudig in te korten.

MultiVent 5V Combi

Met een dubbele ventilatieafvoer Ø 125 mm, waardoor de afvoer van mechanische ventilatie en bijvoorbeeld een wasdroger gecombineerd kunnen worden. Minder uitsparingen in het dak, dus minder energieverlies.

MultiVent Zolderventilatie

Plaatst u in de MultiVent Basis een kruiskap met bijgeleverde binnenbak, dan verandert deze van luchtafzuigend naar luchttoevoerend. Geschikt om bijvoorbeeld afgesloten zolderruimtes te voorzien van verse lucht.

Alle doorvoeren van het MultiVent programma zijn verkrijgbaar in een verlengde uitvoering.

Ubbink
www.ubbink.nl/multivent