Oude pallets? Aan de slag

Artikel delen

Wat gaan we komend weekend doen? Klussen, toch? Mochten er op de zaak nog pallets over zijn die wachten op weggooien, bewaar ze dan vooral nog even. Er zijn mooie dingen van te maken.

Tekst: Herman Grendelman 

1. Traptreden

"Ziet er goed uit maar heb je ook aan de trap gedacht? Hoe komen we anders boven? Geen probleem, zie je die pallets daar. Uuuuh… ja? Opgelost!"
 
 
 

2. Hetzelfde maar dan buiten

Buiten een trap bouwen van pallets? Kan natuurlijk ook, maar of de lokale wethouder dit ook een goed plan vindt… "Dit staat niet in het bestemmingsplan."
 
 
 

3. Keukeneiland

U wilt een keukeneiland? Hier is een keukeneiland! Van pallets en met een likje verf in de juiste kleur, een fraaie eyecatcher.
 
 
 

5. Bar

Leuk die krukken aan de bar binnen, maar met dit weer zit u vermoedelijk liever buiten. Met deze buitenbar van pallets is het ook buiten prima aan de bar zitten.
 
 
 

6. Stoel

Moe van het hangen op de kruk. Maak een stoel van pallets voor een stukje comfort.
 
 
 

7. Van stoel tot loungebank

Helemaal comfortabel wordt het met deze loungebank op wieltjes. Stijlvol hergebruik van pallets.
 
 
 

8. Voor de tuinliefhebber

Bent u naast fervent klusser ook een liefhebber van tuinieren? Dan is deze combinatie van tuinieren en pallets wellicht wat voor u.
 
 
 

9. Speelhuisje

Eenmaal bezig in de tuin, mag dit fraaie speelhuisje van pallets eigenlijk niet ontbreken. Wat een plaatje!
 
 
 

10. Gereedschapswand

En waar bewaar ik mijn gereedschap waar ik al dit moois van maak? Juist, aan een gereedschapswand van – inderdaad – pallets!