Snel een nieuwe badkamer na minimale overlast

Artikel delen

Iedereen is blij met een nieuwe badkamer, zolang hij maar niet wekenlang in de rommel hoeft te zitten. Daarom biedt Forbo het Eurocol Renovatie Systeem.

Forbo Eurocol beschikt met renovatieprojecten over een ruime kennis en ervaring, vooral in de woningbouw. Een nieuwe badkamer neemt daarbij vaak een prominente plaats in. “We hebben onze producten voortdurend doorontwikkeld en verbeterd en in de praktijk hebben deze hun kwaliteit al vele jaren bewezen. Daarnaast bieden wij verwerkers en opdrachtgevers technische ondersteuning met advies en projectbegeleiding.” Met het Forbo Eurocol Renovatie Systeem is snel een nieuwe badkamer te realiseren. “Met minimale overlast voor de bewoners én waterdichtgarantie.”

Tijd is een belangrijke factor in renovatieprojecten. Bewoners zijn blij met een nieuwe badkamer, zolang ze maar niet wekenlang in de rommel hoeven te zitten. Lange droog- en wachttijden zijn dus ongewenst. Onder het motto 'Snelheid met behoud van kwaliteit' ontwikkelde Forbo Eurocol daarom sneldrogende producten. Ze zijn eenvoudig en direct verwerkbaar en bieden een enorme hechting op vrijwel iedere ondergrond. Door flexibele eigenschappen is de eindgebruiker verzekerd van een blijvende bescherming tegen vocht. Ideaal dus voor renovatiewoningen en -panden die snel moeten worden opgeleverd.

“Onze universeel toepasbare uitvlakmiddelen vormen een belangrijke toegevoegde waarde voor het renovatiewerk. 957 Wandoquick en de nieuwe 955 Wandostuc zijn toepasbaar op vrijwel alle ondergronden. Ongeacht de laagdikte kunt u al na drie uur aanvangen met het tegelwerk. Dit levert u een aanzienlijke tijdwinst op die wel kan oplopen tot enkele dagen. “

Forbo
www.eurocol.nl