Vernieuwd UP-assortiment Sanibroyeur

Artikel delen

Sanibroyeur blijft innoveren en dat komt wederom tot uiting in het vernieuwde UP-assortiment. Met dit uitgebreide assortiment fecaliënvermalers kunt u overal waar u wenst een toilet installeren. De UP-producten zijn nóg gebruiksvriendelijker en zeer gemakkelijk in onderhoud.
 

De nieuwe Sanibroyeur UP-fecaliënvermalers zijn uiterst betrouwbaar. Door het afneembare deksel aan de bovenzijde van het apparaat kan men onrechtmatige voorwerpen eenvoudig verwijderen en blokkade van het apparaat voorkomen. Zowel het toilet als de fecaliënvermaler hoeft hiervoor vaak niet gedemonteerd te worden en het reservoir hoeft niet geleegd te zijn. Een bijkomend voordeel is de verbeterde schokbestendigheid, waardoor de apparaten tot het meest stille assortiment in de markt behoren. Op bestaande installaties is er 1 op 1 vervanging mogelijk zonder aanpassingen.

De nieuwe Saniwall Pro UP is speciaal ontwikkeld voor het installeren van een wandcloset. Deze fecaliënvermaler met inbouw-element en glazen voorpaneel is ontwikkeld in samenwerking met GROHE. Dankzij de dubbele toegang zijn deze producten heel makkelijk in onderhoud. Er is directe toegang tot de korf bij een blokkade door een onrechtmatig voorwerp. Er is eveneens directe toegang tot het elektrisch gedeelte ter vervanging van onderdelen.

Sanibroyeur biedt gratis 3 jaar extra garantie op het volledige UP-assortiment, bovenop de standaard fabrieksgarantie van 2 jaar.  Extra lang profiteren kan door het product na aanschaf online aan te melden via de website van de leverancier.

Sanibroyeur
www.sanibroyeur.nl